RWV WAB

Whitepaper Wat?! De WAB? 

U wilt meer weten over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB), die op 1 januari 2020 in werking treedt. En dat is slim, want de komst van de wet betekent opnieuw een wijziging in het ontslagrecht. De regeling ten aanzien van de transitievergoeding wordt op onderdelen aangepast en de ketenregeling wijzigt. Ook de regels voor het werken met oproepkrachten zullen veranderen en de WAB heeft gevolgen voor de financiering van de Werkloosheidswet (WW).

In het whitepaper Wat?! De WAB? zetten wij deze wijzigingen kort en overzichtelijk voor u op een rij en gaan wij in de daarop volgende hoofdstukken dieper op de stof in.  

Voer uw gegevens in en u ontvangt een e-mail waarmee u het whitepaper gratis kunt downloaden.


*


Op de hoogte blijven van de WAB?

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief, waarin onder andere de ontwikkelingen omtrent de WAB aan bod komen. In deze nieuwsbrief publiceren wij niet alleen de meest recente artikelen, ook vindt u er video's/webinars en uitnodigingen voor masterclasses. Dus als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontgaat u helemaal niets! 

 Ik ontvang graag de nieuwsbrief van RWV Advocaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring en kunnen uw gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.