RWV WAB

Stappenplan 'Bedrijf overnemen, ook of juist nu?!'                                      

Als u op dit moment beter draait dan ooit, kan het overnemen van een bedrijf (in de problemen) een kans voor u zijn. Heeft u een bedrijf op het oog, dan is het zaak om zorgvuldig te werk te gaan en de juiste stappen te nemen. Zo is het momenteel nóg meer zaak dan ooit tevoren om met behulp van een gedegen boekenonderzoek (due diligence) te bepalen of, en zo ja in welke mate de potentiële overnamekandidaat levensvatbaar is. En in hoeverre de overheidssteun echt alleen nodig is als overbrugging. In het stappenplan besteden wij aandacht aan de uitvoering van een boekenonderzoek en behandelen we nog acht andere stappen. Zo gaat u voorbereid een overnametraject in.   

Voer uw gegevens in en u ontvangt een e-mail waarmee u het stappenplan gratis kunt downloaden.


*


Op de hoogte blijven?

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief, waarin onder andere meer informatie over bedrijfsovernames aan bod komt. In deze nieuwsbrief publiceren wij niet alleen de meest recente artikelen, ook vindt u er video's/webinars en uitnodigingen voor masterclasses en (live) webinars. Dus als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontgaat u helemaal niets! 

 Ik ontvang graag de nieuwsbrief van RWV Advocaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring en kunnen uw gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.