RWV WAB

Stappenplan Reorganisatie                    

Een succesvolle reorganisatie valt of staat met een goede voorbereiding. Daarbij is niet alleen van belang dat de bedrijfseconomische omstandigheden goed in kaart worden gebracht. Minstens zo belangrijk is het nemen van een goede weloverwogen beslissing over welke werknemers wel of niet voor ontslag moeten worden voorgedragen. En dat is niet gemakkelijk. Er moet een afweging worden gemaakt tussen bedrijfsbelang, persoonlijke voorkeuren en de strenge regels waaraan moet worden voldaan. In dit 10 stappenplan nemen wij u aan de hand, zodat u precies weet hoe u een reorganisatietraject kun doorlopen.  

Voer uw gegevens in en u ontvangt een e-mail waarmee u het stappenplan gratis kunt downloaden.


*


Op de hoogte blijven?

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief, waarin onder andere meer informatie over reorganisaties aan bod komt. In deze nieuwsbrief publiceren wij niet alleen de meest recente artikelen, ook vindt u er video's/webinars en uitnodigingen voor masterclasses en (live) webinars. Dus als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontgaat u helemaal niets! 

 Ik ontvang graag de nieuwsbrief van RWV Advocaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring en kunnen uw gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.