RWV

Stappenplan 'Softwarebedrijf verkopen                                      

Als je jouw softwarebedrijf wilt verkopen, kun je niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereiding. Ook als je benaderd bent door een koper, zoals Visma of Main Capital is het goed om te weten wat je te wachten staat. Iedere stap binnen een bedrijfsovername is juridisch, fiscaal en financieel maatwerk en maken we graag voor jou inzichtelijk. Zo is bijvoorbeeld de uitvoering van een (juridisch) boekenonderzoek (due diligence) een belangrijke fase in (bijna) ieder overnametraject. Als verkoper ben je verplicht om informatie te verschaffen waarvan je weet of behoort te weten dat die voor een koper van belang is en tegelijkertijd heeft de koper de verplichting om onderzoek te doen. In het stappenplan besteden wij aandacht aan de uitvoering van een boekenonderzoek en behandelen we nog elf andere stappen. Zo ga je voorbereid een overnametraject in. 

Voer uw gegevens in en u ontvangt een e-mail waarmee u het stappenplan gratis kunt downloaden.


*


Op de hoogte blijven?

Wij versturen maandelijks een nieuwsbrief, waarin onder andere meer informatie over bedrijfsovernames aan bod komt. In deze nieuwsbrief publiceren wij niet alleen de meest recente artikelen, ook vindt u er video's/webinars en uitnodigingen voor masterclasses en (live) webinars. Dus als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontgaat u helemaal niets! 

 Ik ontvang graag de nieuwsbrief van RWV Advocaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
Door het invullen van het formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring en kunnen uw gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. U kunt zich hiervoor op elk moment afmelden.